Go Back   Chevy Cruze Forum - Chevrolet Cruze > Supporting Vendors > CARiD.com

CARiD.com

Stöd sko i jämförelse med den New Balance 577 dam


This is a discussion onStöd sko i jämförelse med den New Balance 577 dam within the CARiD.com forums, part of the Supporting Vendors category!
...

Need to customize or repair your Chevy Cruze? Check out our selection of parts and accessories at CARiD.com, or give us a call at 800.505.3274 for professional advice. www.carid.com


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-08-2015, 01:09 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Age: 32
Posts: 1
Default Stöd sko i jämförelse med den New Balance 577 dam

Du får inte finna några lättare arrangemang stöd sko i jämförelse med den New Balance 577 dam. På grund av att dess utse antyder Det är faktiskt en puzzle som tekniker med Nike kan utveckla just detta sko med sådan lätta. Dess rivalitet alla väga runt ett uns eller längre.

En strömlinje material beskrivs som den U4ic att ligger i mellansulan. Detta förbättrar ökande typiskt hållbarhet och inverkan måtta av typiskt skon, som faktiskt båda behövs som ett sätt för du att njuta en bättre gjort rida. En veckorna sedan jag bara fått några av New Balance 574 på grund av Nike att testa. New Balance 574 kan beskrivas som ny löparskor i upport insamling. Vid att börja med blick de se ut som om de kunde vara tunga. De har varit inte. Den bakre 2x fan våg plattform i denna New Balance 574 banade väg för för fantastiskt mediala rim stabilitet utan att alltför utmanande. Den våg platta sträcker distalt via mitten av foten att inte tala om smalnar i metatarsalbenen möjliggör del flexibilitet. När allt kör om utmanande terräng, ingenting till bryr sig om på yttre sula i denna New Balance 574. Den innehåller tillräckligt hållbarhet som kan tål oförsonliga terräng.

När det gäller yttre en hållbarhet, typiskt New Balance 574 utnyttjar X10 gummi komponent. Det är känt koldioxid gummimaterial som kanske handtag onödig slitage, inte tala ger graden av dämpning att inte tala om du behöver. X10 är dessutom en mycket bra gummimaterial när du tala på ämnet dragkraft att inte tala om grepp om någon yta att du kan tänkas möte. En testare identifierats här typisk utbildning löparskor som "neutral plus" med tanke på att fast mellansula med hjälp av sattes kraftreduktion tillgänglig en hel del fötterna inverkan måtta och konstans. Testare sett det lämpligt för tyngre barfota löpare som sök skydd att inte tala om dämpning inte tala om vill typiskt styvare fot rida typiskt de New Balance 574 kommer att ge. Den mellansula i denna New Balance 574 består av den Acteva Lite, vilket kan vara fulla distans lätt mellansula polyuretanskum som motstår typiskt komprimering specificera.

New Balance 77 dam är en trevlig val genom termer kraftreduktion, stabilitet att inte tala om komfort. Det kommer vara säker på att du kommer har en relativt bättre tävlar upplevelse. Denna stabilitet sportskor är speciellt framtagen om du har överpronation. På grund av detta faktum, på inverkan måtta dig behöver medan du kör kunde vara uppfyllda. Det är bra om typiskt New Balance 574 kan vara att den innehåller dämpning, men gör inte har en betydande vikt.
vetydligt@outlook.com is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
new balance 577 damThread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnAll times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0